Online sa Smješkom

KD Smješko od početka siječnja do polovice travnja 2021. g. provodi projekt Online sa Smješkom.

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija, u okviru Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.

Cilj javnog poziva bio je da se potakne nastavak aktivnosti i djelovanja u svim kulturnim djelatnostima uslijed epidemije koronavirusa. 

Pripremljene su i provedene online dramske radionice za djecu i mlade:

“Mali princ” dramska je radionica koju kroz 12 termina vodi akademski glumac Danijel Radečić. Namijenjena je za djecu 5. i 6. razreda osnovne škole.

“Sa Smješkom protiv treme” radionica je koju kroz 8 termina vodi akademska glumica Monika Berberović, namijenjeno adolescentima od 13 do 17 godina.

“Priča u lutkarskoj video animaciji” – posebno pripremljena radionica za najmlađe (dob od 6 do 9 godina), odvija se kroz 8 termina jednom tjedno. Voditeljica akademska glumica Lidija Kraljić uvodi djecu u svijet lutkarstva.

Sve tri radionice u okviru projekta provedene su u razdoblju siječanj-ožujak 2021. g., te su bile besplatne za sve polaznike.

Osiguran je stručni dramsko-pedagoški pristup, a manji broj sudionika omogućava kvalitetan rad sa djecom.

Obrazac za prijavu

Napomene : 

*Kontakt podaci roditelja potrebni su nam kod  lutkarske radionice za dobnu skupinu od 6 do 9 godina, gdje će biti potrebna pomoć roditelja za spajanje / podsjećanje na termine.

*E-mail adrese potrebne su zbog slanja linka za spajanje na ZOOM radionice.

*Kontakt broj djeteta koristit će se kod djece i adolescenata za prvu i drugu radionicu, kreirat će se Viber/Whatsapp grupa voditelja sa djecom radi komunikacije/dogovora oko nadolazećih termina.

Privolu je potrebno ispuniti i poslati na mail adresu kazaliste-smjesko@inet.hr.

Prilaz Đure Deželića 76, 10 000 Zagreb
OIB: 54331164416
Žiro-račun: IBAN HR2723600001101556619

COPYRIGHT © 2020. KAZALIŠNA DRUŽINA "SMJEŠKO"