Raspored radionica

Radionica 1 - Dramska radionica MALI PRINC - Uzrast : 5. i 6. razred OŠ

Akademski glumac DANIJEL RADEČIĆ vodi radionicu, kroz dramske aktivnosti kojima se potiče kreativnost i maštu, a kroz vježbe i igre razvija se komunikativnost i samopouzdanje. Termini na ZOOM-u ponedjeljkom i petkom u 20 sati, planirano od 25. siječnja do 5. ožujka. Termin traje 60 minuta. Radionica je besplatna.

Radionica 2 - Sa Smješkom protiv treme - Trema (ni)je kul! - Uzrast : 13 - 17 godina

Voditeljica radionice je akademska glumica MONIKA BERBEROVIĆ. Sa polaznicima će se raditi na oslobađanju straha od javnog nastupa odnosno pobjeđivanju treme, bilo da se radi o tremi u školi, na nekom javnom nastupu, ili pak na kazališnim daskama. Pripremljene su zabavne govorne vježbe. Termini su svakog utorka od 20 sati, kreću od 26. siječnja a po planu zadnji termin je 16. ožujka. Radionica je besplatna za sve sudionike.

Radionica 3 - Priča u lutkarskoj video animaciji - Uzrast : 6 - 9 godina

Lutkarska radionica koju vodi LIDIJA KRALJIĆ – glumica i iskusna lutkarica, posebno u radu sa najmlađima. Djeca će izrađivati svoje lutkice te će se okušati i u snimanju vlastitog video klipa mobitelom. Svi termini su planirani srijedom u 17 sati, prvi termin 3. veljače, ukupno 8 termina. Radionica je besplatna.

Obrazac za prijavu

Napomene : 

*Kontakt podaci roditelja potrebni su nam kod  lutkarske radionice za dobnu skupinu od 6 do 9 godina, gdje će biti potrebna pomoć roditelja za spajanje / podsjećanje na termine.

*E-mail adrese potrebne su zbog slanja linka za spajanje na ZOOM radionice.

*Kontakt broj djeteta koristit će se kod djece i adolescenata za prvu i drugu radionicu, kreirat će se Viber/Whatsapp grupa voditelja sa djecom radi komunikacije/dogovora oko nadolazećih termina.

Privolu je potrebno ispuniti i poslati na mail adresu kazaliste-smjesko@inet.hr.

Informacije o nama