Online sa Smješkom – dramske radionice za djecu i adolescente

Kao nastavak prošlogodišnjeg projekta “Online sa Smješkom”, ove godine započinjemo sa kombinacijom dramskih online i uživo radionicama za djecu i adolescente. Cijeli projekt i ovaj put sufinanciran je sredstvima Ministarstva kulture i medija RH.

Projekt se bavi razvojem novih sadržaja, ne samo kulturnog već i edukativnog ali i terapeutskog karaktera. “Smješko” ovim projektom želi ponuditi nastavak uspješnih online radionica, kojima su ovaj put omogućena izvođenju i u fizičkom prostoru. Sudionici radionica moći će aktivno sudjelovati kroz diskusije, govorne vježbe, izrađivanjem predmeta, snimanjem, pisanjem i još mnogo čime.

U samom cilju nam je ojačati socijalne vještine, interes za kulturu, a s obzirom na pandemijske okolnosti, prvenstveno nam je u cilju imati pozitivan učinak na mentalno zdravlje djece i mladih.

Pripremili smo tri radionice, kroz 8 termina, u različitim mjestima te prilagođenih određenim dobnim skupinama s obzirom na sadržaj.

Dramska radionica “Mali princ”, namijenjena je za učenike 5. – 7. razreda osnovne škole izvoditi će se u osnovnoj školi na području grada Duga Resa, a biti će pod vodstvom Danijela Radečića. Radionicu “Priča u lutkarskoj video animaciji”, voditi će pak Lidija Kraljić, a izvodit će se će u Petrinji. “Smješkom protiv treme” naziv je treće radionice pod vodstvom Monike Mihajlović a, namijenjena je mladima iz Zagreba.

Provedbom ovog projekta nadamo se održati dramske aktivnosti kojima potičemo kreativnost i maštu, no i nadograđujemo samopouzdanje i komunikativnost kod djece i adolecenata.

Obrazac za prijavu

*Kontakt podaci roditelja potrebni su nam kod  lutkarske radionice gdje će biti potrebna pomoć roditelja za spajanje / podsjećanje na termine.

*E-mail adrese potrebne su zbog slanja linka za spajanje na ZOOM radionice.

*Kontakt broj djeteta koristit će se kod starije djece i adolescenata za radionice „Mali princ“ i „Sa Smješkom protiv treme“ – kreirat će se Viber/Whatsapp grupa voditelja sa djecom radi komunikacije/dogovora oko nadolazećih termina.

Privolu je potrebno ispuniti i poslati na mail adresu kazaliste-smjesko@inet.hr.

Prilaz Đure Deželića 76, 10 000 Zagreb
OIB: 54331164416
Žiro-račun: IBAN HR2723600001101556619

COPYRIGHT © 2020. KAZALIŠNA DRUŽINA "SMJEŠKO"